4.5.10

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΤΡΙΣ- OΠΟΥ ΠΟΛΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ- ΠΑΤΡΙΣ--ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΩ...ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΒΓΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΖΩΑ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΤΡΙΣ--ΠΑΤΡΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΑΓΧΕΜΑΧΟΣ ΠΟΛΕΜΑΩ-ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ. 520 ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΧΩ ΒΑΣΙΚΟ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ-
ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ: ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΡΑΥΓΑΖΩ ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΩ.
 
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ OΡΓIZOMAI ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΟΠΛΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΚΟΜΗ... 
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΙΝΩ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ
ΚΙ ΟΧΙ ΟΡΑΜΑΤΙΚΑ
ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΦΥΣΗ 
ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ 
ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ.
******
ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 
ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. 

ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ.....


ΟΙ ΦΩΤΟ: GUARDIAN

3.5.10

Πανεργατική Γενική Απεργία 5/4. Μάχη διαρκείας με κλιμάκωση


Πανεργατική Γενική Απεργία 5/4. Μάχη διαρκείας με κλιμάκωση


Ένας κρίσιμος σταθμός στην πάλη των εργαζόμενων ενάντια στο σφαγείο κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ αποτελεί η Γενική Απεργία της Τετάρτης 5 Μάη σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Σταθμός για μαζική ανυπακοήστην πολιτική του εργασιακού μεσαίωνα, στην κλιμάκωση που απαιτείται τώρα, μετά και την ανακοίνωση των νέων μέτρων σφαγής των εργατικών αναγκών και δικαιωμάτων.

Ο 
Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων, καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, τους άνεργους «Να μετατρέψουν την γενική απεργία της 5ης Μάη σε μέρα μάχης των εργαζομένων και του λαού ενάντια στο «Πρόγραμμα Σταθερότητας», την ΕΕ και το ΔΝΤ, τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης. Απευθυνόμαστε σε όλες τις δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος, τα πρωτοβάθμια σωματεία και τις ομοσπονδίες, τα σωματεία που είναι ενταγμένα στο ΠΑΜΕ να βαδίσουμε μαζί στον ενωτικό, ταξικό δρόμο της αντίστασης. Να απομονώσουμε τη γραφειοκρατική πλειοψηφία της ΓΣΕΕ να πάρουμε οριστικό διαζύγιο από την υποταγή και τη συναίνεση στην πολιτική της κυβέρνησης και των εργοδοτών.

Να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όλους τους κλάδους που κινητοποιούνται και μπαίνουν σε δρόμο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων: να στηρίξουμε τις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών, των εκπαιδευτικών, της υγείας, των ΟΤΑ και των εργαζόμενων στις μεταφορές. Η αλληλεγγύη είναι η δύναμή μας.

Να στηρίξουμε πολύμορφες κινητοποιήσεις και προσπάθειες αγωνιστικής δράσης, δημιουργία επιτροπών αγώνα σε όλη την Ελλάδα, απευθυνόμενοι σε μαζικούς φορείς και σωματεία.
»