23.1.14

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---AKΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ ΩΣ ΨΑΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ - ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΑΜΙΕΣ-- ΣΤΟ MIDDLETON ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ - AKΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ ΩΣ ΨΑΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ


Δημήτρης Κουφοντίνας-Η 17Ν έκλεισε τον κύκλο της

Όπως έχω πει ξανά, ο ιστορικός κύκλος της 17Ν έχει κλείσει. Το έχω δηλώσει από το 2002, όταν υπεράσπιζα την τιμή της οργάνωσης και τις επαναστατικές αξίες που ευτελίζονταν από τις ομολογίες και τραυματίζονταν από το κενό της σιωπής. Η 17Ν έκλεισε τον κύκλο της τότε. Τα τελευταία χρόνια, όμως, στη χώρα μας, στα πλαίσια του πολύμορφου κινήματος αντίστασης, αναπτύσσεται ένα άλλο αντάρτικο. Νέου τύπου, πιο μητροπολιτικό, με χαρακτηριστικά διαφορετικά από το δικό μας.
Το οποίο αναπόφευκτα θα πρέπει να λάβει υπόψη τη δική μας εμπειρία, όπως δοκιμάστηκε στην ιστορική της διαδρομή. Η κάθε προσωπική επιλογή ένταξης σε αυτό το νέο αντάρτικο κρίνεται και θα κριθεί από αυτήν που ήταν πάντα ο πραγματικός αποδέκτης του λόγου μας, από την αγωνιζόμενη κοινωνία. Και το κίνημα, στην ώρα του, θα αξιολογήσει τις διαφορετικές εκφάνσεις του και θα μετρήσει τις δυναμικές, τις προεκτάσεις και τις επιπτώσεις.
Εγώ, όμως, σήμερα, από τη δική μου μεριά, οφείλω να προειδοποιήσω προς κάθε κατεύθυνση και προς οποιονδήποτε επίδοξο διεκδικητή, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να καπηλεύεται το όνομα και την ιστορία της 17Ν, πολύ περισσότερο να δηλώνει συνεχιστής της. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να ξανακουστεί βάσιμα η γνωστή ρήση του Μαρξ για την φάρσα της ιστορίας! Δημήτρης Κουφοντίνας 22-1-2014».
εφημερίδα των συντακτων

22.1.14

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----AKΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ ΩΣ ΨΑΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ - ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΑΜΙΕΣ-- ΣΤΟ MIDDLETON ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ - AKΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ ΩΣ ΨΑΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ-----ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ-ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ-ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΑ---


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ TOY ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ----ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ-ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ----ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ-


Διαμαρτυρία στην πλατεία Εξαρχείων κατά της τρανσφοβίας

Κάλεσμα για διαμαρτυρία στην πλατεία Εξαρχείων κατά της τρανσφοβίας, Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Την προηγούμενη Παρασκεύη αργά τη νύχτα στην πλατεία Εξαρχείων δύο τρανς γυναίκες (μέλη του queer trans ) δέχτηκαν λεκτικές επιθέσεις κι απειλές από άντρες. Η σιωπή τους ήταν χρυσός; Μάλλον ,γιατί αν απαντούσαν ή αντιδρούσαν θα είχαμε άλλον ένα ξυλοδαρμό μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων της πλατείας. Πόσ@ απο μας θα αντιδούσαμε; Πόσ@ θα πέρναμε θέση σε αυτό που συμβαίνει; Αυτό το περιστατικό είναι απλά μια αφορμή για να ξαναθυμηθούμε όλ@ πως το να είμαστε τρανς είναι κάτι για το οποίο πρέπει συνεχώς να λογοδοτούμε , να αμυνόμαστε , να τιμωρούμαστε ,να έχουμε ένα καλό άλλοθι , να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα , να μην κυκλοφορούμε ποτέ μόν@ και γενικά να προσέχουμε πολύ. Και αυτό δείχνει πράγματα και για τη θέση της γυναίκας γενικά στην κοινωνία μας, και την ανάγκη για φεμινιστική και αντιφασιστική παιδεία.

"Την ακριβώς επόμενη μέρα, στη στάση Πανεπιστήμιο του μετρό, στις 6 το απόγευμα, μέσα στο βαγόνι, μια τρανς γυναίκα που δεν σιώπησε στην τρανσφοβική επίθεση που δέχτηκε, ξυλοκοπήθηκε και διασύρθηκε δημόσια από ομάδα ατόμων."

Κι όσο κάποια μη τρανς ή εκτός λοατ (λεσβίες, αδερφές, μπάι) άτομα θα πουν σε κάθε αναφορά τρανσφοβικής η ομοφοβικής επίθεσης ότι ''εντάξει ,η κοινωνία είναι πολύ πιο ανεκτική σε σχέση με πριν 20 χρόνια'' , εμείς ξέρουμε καλά ότι και μόνο που υπάρχουμε κινδυνεύουμε.

Κινδυνεύουμε από αυτούς που μας θεωρούν ανώμαλ@ , μιάσματα , λάθη της φύσης , απειλή για την καταπιεσμένη σεξουαλικότητά τους, κακό παράδειγμα για τα παιδιά τους , κακή φήμη για την πολυκατοικία και τη γειτονιά τους , βλασφημία για το θρησκευτικό τους αίσθημα , αντιαισθητικό θέαμα για τα μαγαζιά τους , ανεπιθύμητ@ στις πλατείες τους . Κινδυνεύουμε επειδή είμαστε τρανς σε μια πατριαρχική ετεροκανονική κοινωνία που τα τελευταία χρόνια με πρόσχημα την οικονομική κρίση του καπιταλιστικού συστήματος υποκύπτει στο να στρεφόμαστε όλ@ εναντίον όλων και δικαιολογεί τις φασιστικές επιθέσεις επειδή κάποι@ "προκαλούν" , κάποι@ δεν τους μοιάζουν , κάποι@ δεν τους αρέσουν, κάποι@ δεν μιλάνε ίδια γλώσσα, κάποι@ έχουν άλλο χρώμα δέρματος.

Σε ποι@ ανήκουν οι πλατείες; Αν όχι σε όλ@ τότε δεν ανήκουν πουθενά.
Οι συνελεύσεις της ομάδας γίνονται στο Φεμινιστικό Κέντρο. Δίπλα στην πλατεία.
Βρισκόμαστε στην πλατεία minimum μία φορά την εβδομάδα. Κάποια μέλη της ομάδας μένουν στα Εξάρχεια.
Δεν θέλουμε να κινδυνεύουμε , δεν θέλουμε να φοβόμαστε , δεν θέλουμε να κρυβόμαστε.
Αποφασίσαμε να οργανώσουμε το ελάχιστο, μια διαμαρτυρία ενάντια στην τρανσφοβία στην πλατεία Εξαρχείων το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 17:00, απευθυνθήκαμε σε συλλογικότητες των Εξαρχείων , σε lgbtq ομάδες και καλούμε όποι@ θέλει να σταθεί δίπλα μας συνειδητά απέναντι στις διακρίσεις και τους αποκλεισμούς, τα κραξίματα ,τις επιχειρήσεις σκούπα στις πιάτσες, το ξύλο , την κοινωνική απομόνωση , την οικονομική εξαθλίωση .

Queer trans - queertrans.espiv.net

ΠΗΓΗ---https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1512188

21.1.14

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----- ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΩΣ ΤΣΙΓΚΑΚΙ ΜΠΙΡΑΣ-- ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ - ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΒΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ Bull-ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ---ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ---ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΩΣ ΤΣΙΓΚΑΚΙ ΜΠΙΡΑΣ-- ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ---


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ TOY ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ----ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ-ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ----ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ-


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΩΣ ΑΛΚΥΟΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ --ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΑ ΚΛΑΡΑΚΙ---ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ--ΩΣ ΑΛΚΥΟΝΑ----


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ-----ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ- ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ- ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ-


Γράμμα του Γεράσιμου Τσάκαλου για τη νέα δίωξη για Σ.Π.Φ.

Μετά την απόδραση του αντάρτη πόλης Χ. Ξηρού, η αντιτρομοκρατική, που εμφανίζεται ως η αστυνομική ελίτ της εξουσίας, εξαπολύει ένα κυνήγι μαγισσών για να πάρει τη ρεβάνς και να αποκαταστήσει το πληγωμένο της γόητρο.

Παράλληλα, τα Μ.Μ.Ε. ως μοναδικοί ιδιοκτήτες και κατασκευαστές της αλήθειας, εδραιώνουν το ψέμα τους μέσα από έναν επικοινωνιακό πόλεμο εναντίον της οργάνωσής μας. Η δημοσιογραφική προπαγάνδα αυτήν τη φορά, επέλεξε να μας εμφανίσει ως “μαφιόζους”, “αρχηγούς της φυλακής”, “κλειδοκράτορες”, εκμεταλλευόμενη μία πράξη αυτοδικίας (του ξυλοδαρμού του συκοφάντη Γ. Ναξάκη), καθώς και κάποια κείμενα συντρόφων του, που εκθέτουν καταστάσεις και γεγονότα, κάνοντάς τα διαθέσιμα προς κάθε υποψήφιο εχθρό (μπάτσους, δικαστές, δημοσιογράφους). Δε θα μιλήσουμε παραπάνω για αυτό κι αν χρειαστεί, τον λόγο πλέον θα τον έχουν οι πράξεις.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, στις 16/01 ενημερωθήκαμε ότι ξανασυνελήφθη ο Κ. Σακκάς, κατηγορούμενος για την υπόθεση Χαλανδρίου για κάποια αποτυπώματά του, που βρέθηκαν σε σακούλες σκουπιδιών.
Από την πρώτη στιγμή, με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο, έχουμε ξεκαθαρίσει πως κανένα από τα άτομα, που έχουν συλληφθεί για τη Σ.Π.Φ. και δεν έχουν αναλάβει την ευθύνη, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την οργάνωση και τις πρακτικές μας. Το έχουμε δηλώσει στα δικαστήρια, το έχουμε γράψει σε κείμενα και το κυριότερο, φαίνεται από τις διαφορετικές διαδρομές, αξίες και αντιλήψεις, που έχουμε επιλέξει σε αντίθεση με τους περισσότερους από αυτούς.
Ξαναβρισκόμαστε, λοιπόν, πάλι σε μία περίοδο έντασης της αντιτρομοκρατικής εκστρατείας εναντίον της Σ.Π.Φ.
Οι  μπάτσοι ανακαλύπτουν “τυχαία”, μετά από 4,5 χρόνια, αποτυπώματα του Κ. Σακκά σε σακούλα με υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού, που σχετίζεται με την υπόθεση της Σ.Π.Φ. Όμως, οι μπάτσοι ξέρουν την αλήθεια, απλά δεν εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς τους.
Η αλήθεια είναι πως ο Κ. Σακκάς ούτε είχε ούτε θα μπορούσε να έχει την οποιαδήποτε σχέση με τη Σ.Π.Φ. Η μόνη σύνδεσή του με όλη αυτήν την ιστορία είναι η παλιά φιλική σύνδεση, που είχε μαζί μου (καθώς αυτή είναι, ούτως ή άλλως, γνωστή και στις αστυνομικές και στις δικαστικές αρχές).
Ο λόγος, λοιπόν, που βρέθηκαν (αν βρέθηκαν) αποτυπώματα του συγκεκριμένου ατόμου στις σακούλες είναι ότι εγώ είχα χρησιμοποιήσει αυτές τις σακούλες, παίρνοντάς τες από το κοινό σπίτι, που συγκατοικούσαμε με τον Κ.  Σακκά. Άρα, είναι πολύ πιθανό να τις είχε ακουμπήσει και ο ίδιος, αφού βρίσκονταν σε κοινόχρηστο χώρο του σπιτιού.
Εγώ, όμως, ήμουν αυτός, ο οποίος τις μετέφερε στο σπίτι στο Χαλάνδρι, που έμεναν οι δύο σύντροφοι της Συνωμοσίας, Χάρης και Γιώργος, και τις χρησιμοποίησα, χωρίς να γνωρίζω ότι το σπίτι παρακολουθούνταν από την αντιτρομοκρατική, για να πεταχτούν κάποια σκουπίδια, που ανάμεσά τους ήταν και κάποια εξαρτήματα από υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού. Γνωρίζω πως κάθε λέξη έχει τη δικιά της συνέπεια και το αντίστοιχο τίμημα. Γνωρίζω πως με την ανάληψη ευθύνης, που πραγματοποιώ, η “δικαιοσύνη” θα μου “προσφέρει” άλλα 60-70 χρόνια φυλακής. Πόσο μάλλον τη στιγμή που δεν είχαν στοιχεία εις βάρος μου για αυτήν την υπόθεση και για αυτό, άλλωστε, δεν έχω κατηγορηθεί σε αυτήν τη δικογραφία.
Όμως, υπάρχει κάτι που είναι πιο σημαντικό από μία νομική, ανάπηρη και συμβιβασμένη “ελευθερία”. Και αυτά είναι η αναρχική αξιοπρέπεια, που δεν υπολογίζει νομικές συνέπειες. Αν δεν είχε κατηγορηθεί ένα άσχετο άτομο, όπως ο Κ. Σακκάς, για αυτήν την υπόθεση, τότε προφανώς δε θα είχα λόγο να εκθέσω τα στοιχεία της “ενοχής” μου.
Δεν είμαστε οσιομάρτυρες, ώστε να “θυσιάζουμε” τον εαυτό μας. Ούτε αυτή η πράξη μου γίνεται στα πλαίσια κάποιας “καλοσύνης”, ούτε στο όνομα της παλιάς φιλίας με το συγκεκριμένο άτομο. Άλλωστε, έχουμε τοποθετηθεί δημόσια για τον Κ. Σακκά, εξαιτίας της στάσης του στην απεργία πείνας και δεν τον θεωρούμε ούτε σύντροφο, ούτε καν αναρχικό.
Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως θα κάτσουμε να παρακολουθούμε αμέτοχοι τους αστυνομικό-δικαστικούς σχεδιασμούς, που χρησιμοποιούν ως ομπρέλα την οργάνωσή μας, για να αιχμαλωτίζουν άλλους Συντρόφους (όπως τον αναρχικό Σ. Μάνδυλα, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος για το «Σχέδιο Φοίνικας», μόνο και μόνο επειδή είναι από τους λίγους που στάθηκε αλληλέγγυος δίπλα μας) ή για να αναβαθμίσουν ποινικά υποθέσεις άλλων άσχετων ατόμων και να τους προφυλακίζουν.
Γιατί, πλέον, υπάρχουν ψέματα που ντρέπονται για τον εαυτό τους, αφού δεν ντρέπονται τα στόματα που τα κατασκευάζουν.
Το κείμενο αυτό εκφράζει όλη τη Συνωμοσία, απλά ταυτόχρονα αποτελεί και την προσωπική μου πολιτική δήλωση σχετικά με τη νέα δίωξη για την υπόθεση Χαλανδρίου.
Γεράσιμος Τσάκαλος, μέλος της Σ.Π.Φ.
Υ.Γ.1 Επειδή το τσίρκο δε λέει να τελειώσει, ξεκαθαρίζουμε ανοιχτά και δημόσια (για άλλη μια φορά) πως ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τα κείμενα του πυρήνα φυλακής να μη δημοσιεύονται στην εναλλακτική – αριστερή σελίδα του athens indymedia, που έχει εξελιχθεί σε ένα διαδικτυακό καφενείο κουτσομπολιών και ανώνυμων συκοφαντικών σχολίων. Τέλος.
Υ.Γ.2 Μπορεί οι λέξεις να διαφοροποιούνται, αλλά οι πράξεις μας ενώνουν. Συντροφικούς χαιρετισμούς στον αντάρτη πόλης Χριστόδουλο Ξηρό.
Πυρήνας Φυλακής Σ.Π.Φ. – FAI / IRF
πηγή: https://interarma.info/el/2014/01/20/gramma-gtsakalou-gia-nea-diwksh-spf/


Γιωτόπουλος:Επιστολή μέσα από τη φυλακή-Κόβουν τις άδειες στη λεπτή περίοδο της Προεδρίας και προετοιμάζουν την ουσιαστική κατάργησή τους.

Όλο το κείμενο της επιστολής Γιωτόπουλου

Αποτυπώματα και υποκρισία
«Ανάμεσα στα τεκμήρια που παρουσιάστηκαν εναντίον μου το 2002 υπήρχε ένα τυφλό δακτυλικό αποτύπωμα. Βρέθηκε, είπανε, στο σπίτι της συντρόφου μου στους Λειψούς, αλλά και στο εσωτερικό μιας γιάφκας. Δεδομένου ότι με κατηγόρησαν ότι ήμουν ο αρχηγός της 17Ν, θα έπρεπε να κάνουν τα πάντα για να βρουν σε ποιόν ανήκε το αποτύπωμα. Αυτό ήταν εύκολο, αφού διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία, θα έψαχναν σε μικρό ηλικιακό εύρος, αλλά κυρίως γιατί οι επισκέπτες του σπιτιού στους Λειψούς μέχρι το 2002 ήταν ελάχιστοι και θα μπορούσαν να τους βρουν, ρωτώντας απλώς του κατοίκους. (Λειψιώτης ψαράς είπε στη σύντροφό μου: «Ας με ρωτούσαν εμένα και θα τους έλεγα ποιος πήγε και ποιος δεν πήγε στο σπίτι της Μαΐτέ»).

Δώδεκα χρόνια μετά, δεν βρήκαν τίποτε. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχε κανένα αποτύπωμα. Ήταν κατασκευασμένο στοιχείο εναντίον μου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ή από την ΕΥΠ. Και αντί να σωπαίνουν, το χρησιμοποιούν σήμερα τα κανάλια για να αποδείξουν... ότι υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της 17Ν.

Και επειδή στην προσπάθειά τους να μεγαλοποιήσουν την τρομοκρατική «απειλή» μας έχουν φλομώσει στα ψέματα, με τα οποία γελάνε οι πάντες μέσα στη φυλακή, οφείλω να ρωτήσω: Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματα του, μεταφέροντας τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία. Η διαταγή ήρθε από πάνω. Από την Αντιτρομοκρατική, από την ΕΥΠ και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει.

Ας μην προσπαθούν λοιπόν να τα ρίξουν στους φύλακες που απλώς εκτελούν διαταγές. Υπεύθυνοι είναι οι υπουργοί που σήμερα ωρύονται και κραυγάζουν με υποκρισία, ενώ η κατάσταση τους βολεύει. Κόβουν τις άδειες στη λεπτή περίοδο της προεδρίας και προετοιμάζουν την ουσιαστική κατάργησή τους.

Γιατί στις δυο άδειες του Βασ. Τζωρτζάτου με κατ’ οίκον περιορισμό, έξι αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής ήταν κάτω από το σπίτι του (τρία στο δρόμο και τρία στους παραδρόμους) και τον παρακολουθούσαν, ενώ στον Χριστόδουλο που ήταν σε χωριό δεν υπήρχε κανείς;

Τέλος, όλοι αυτοί οι κύριοι της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ, της κυβέρνησης, αλλά και της CIA δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την ενδεχόμενη εξαφάνιση του; Τίποτε.

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος,
Φυλακές Κορυδαλλού,
20 Ιανουαρίου 2014»

ΠΗΓΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

20.1.14

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----ΧΑΛΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΠΟΖΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ- ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝΥΧΤΙΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ----ΧΑΛΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΠΟΖΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ---


Στον Άρη βακκίνια. Από ορυκτό αιματίτη.

Photograph: NASA

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΩΣ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ -ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥ-ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ --ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ- ΤΗΝ Almazán ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ -ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑ--ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΌΤΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ---ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ -ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥ- ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ----


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ -ΣΤΗ ΓΑΖΑ-ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΒΡΙΣΚΩ-ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ -ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΒΟΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡIΟΧΗ ΤΟΥΣ-ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ----ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ--


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ-ΠΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ-- ΟΛΟ ΝΕΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ-ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ-- ΣΤΗ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΝΟΤΙΑ ΑΓΓΛΙΑ--ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ-


Χτυπάτε, αλυσοδένετε το σώμα σκλάβοι του Δία ο νους – η ψυχή παραμένει λεύτερη"-

Χριστόδουλος Ξηρός - κείμενο

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,

παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
.Ο λαβών δικαίαν αφορμήν και μη οργιζόμενος, ανήθικος εστί.
Αριστοτέλης
Εβάλθηκαν όλοι τούτοι οι 'αρχοντολαοί' να δημιουργήσουν 'νέα τάξη' πραγμάτων, που είναι τόσο παλιά όσο και ο κόσμος και είναι γνωστή με την αληθινή της λέξη: σκλαβιά.
Δ. Γληνός – Τι είναι και τι θέλει το Ε.Α.Μ.
Α. Η κατάσταση στη χώρα και παγκόσμια.
Τρία είναι σήμερα τα κύρια χαρακτηριστικά της παγκόσμιας κατάστασης:
  1. Μοίρασμα ενεργειακών πόρων,
  2. Σύγκρουση για παγκόσμια κυριαρχία,
  3. Κατάρρευση παλιών συμμαχιών – δημιουργία νέων.
Ένας νέος μεγάλος πόλεμος βρίσκεται στα τελευταία στάδια της προετοιμασίας του. Στη δίνη αυτών των διεργασιών και ανακατατάξεων βρίσκεται και η χώρα μας.
Η Ελλάδα αλλά και η Ευρωπαϊκή περιφέρεια μετατρέπονται σε νεοποικίες. Μια ιδιότυπη Γερμανική κατοχή με ταυτόχρονη παρουσία του Αμερικάνου επικυρίαρχου. Οι Αμερικάνοι προσβλέπουν κυρίως στον έλεγχο των Αιγαιακών – Κυπριακών υδρογονανθράκων και οι Γερμανοί στην υπόλοιπη χώρα (οικόπεδα – υποδομές – δουλοπάροικοι). Μια κατοχή που έγινε εφικτή με οικονομικό στραγγαλισμό και αποσκοπεί στη μετατροπή μας σε ΕΟΖ (Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη).
Η Λ.Μ.Α.Τ. όπως και σε όλη την ιστορία, ενδοτική και δοσίλογη: Οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι συνδικαλιστές, οι 'διανοούμενοι', είναι εξαγορασμένοι και πιστοί υπηρέτες του κατακτητή, απολογητές της υποτέλειας και της εθελοδουλίας. Μια κατοχή χωρίς Βέρμαχτ και Πάντσερ, μια άλωση της χώρας με τις ερπύστριες των καναλιών.
Το χρέος: Πρόσχημα – πολιορκητικός κριός στην κυριολεξία – για την άλωση της χώρας.
Τα μνημόνια: Με πιο βαρείς όρους από την συνθήκη της Λωζάνης – τότε είχαμε χάσει πόλεμο, τώρα;
Έτσι, με τρία μόνο χρόνια μνημονίου έχουμε:
Καταστροφή της μεσαίας τάξης, διάλυση των υποδομών, υγεία-παιδεία-κοινωνικό κράτος, κατεδαφίζονται και παραδίδονται στο μεγάλο κεφάλαιο. Εργασιακή νομοθεσία και δικαιώματα δεν υφίστανται πλέον. Η κοινωνία καταρρέει. Χιλιάδες αυτόχειρες, εκατοντάδες χιλιάδες στα συσσίτια, ενάμισι εκατομμύριο άνεργοι. Όλο και περισσότεροι δουλεύουν χωρίς να πληρώνουνται. Άνθρωποι πεθαίνουν δίπλα μας από την πείνα και το κρύο, κοιμούνται στα παγκάκια και τα πεζοδρόμια, σκουπιδοδίφιση, επαιτεία, εκπόρνευση, τα ναρκωτικά σε υπερπροσφορά καταστρέφουν τη νεολαία μηδενίζοντας την όποια διάθεση αντίστασης.
Λοιπόν τι περιμένουμε;
Αν δεν αντιδράσουμε άμεσα, τώρα, σήμερα, θα πάψουμε να υπάρχουμε σαν λαός και σαν πολιτισμός.
Η επίθεση στη χώρα μας, γίνεται στα πλαίσια της ιμπεριαλιστικής – γεωπολιτικής σύγκρουσης. Δεν αποτελεί στοχευμένη ενέργεια κατά του Ελληνισμού (και Πορτογαλισμού και Ισπανισμού κ.ο.κ) όπως διατείνονται διάφορες ανερμάτιστες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν ευρύτατα σε κάθε εποχή και κατά κόρον σε περιόδους κρίσης. Βλέπουμε δε, ότι αρκετοί είναι διατεθειμένοι να χάψουν
1

οποιαδήποτε αρλούμπα (μας ψεκάζουν, μας χρωστάνε 600 δισ. από τράπεζα Ανατολής, θα μας σώσουν οι Ελ με διαστημόπλοια ή οι 3Ε με υπερόπλα κ.ο.κ.) προκειμένου να επαναπαυθούν και να μην πράξουν το αυτονόητο: Να παλέψουν για τη ζωή τους και την ελευθερία.
Β. Πολιτική διαχείριση. Οι προδότες και οι χέστες.
Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν σε όλη τη μεταπολίτευση. Καταστροφικές επιλογές αποβιομηχάνιση, καταστροφή της αγροτικής παραγωγής με “εργαλείο” τις “επιδοτήσεις”. Μετατροπή σε χώρα υπηρεσιών, πελατειακό κράτος/λάφυρο, έφτασαν στο σημερινό χάλι. Κορύφωση των δικών τους επιλογών, όχι λάθος. Προδοσία! Είναι η στοχευμένη τους πολιτική διάλυσης, κατεδάφισης και ανοιχτά πια σήμερα, ξεπουλήματος. Οι ίδιοι – φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα – ενδιαφέρονται μόνο για τον προσωπικό τους πλουτισμό, αδιαφορούν για την εξαθλίωση του λαού και την κατάρρευση της κοινωνίας που αυτοί προκάλεσαν.
Το τίμημα της προδοσίας τους, θάνατος!
Οι πτωχολάζαροι της αριστεράς όλο αυτό το διάστημα είχαν κλειστό το στόμα, απασχολημένο γαρ: Μασούλαγαν τα ψίχουλα. Έβλεπαν, δε μίλαγαν, εγκατέλειψαν τον λαό κράτησαν μόνο την δική τους πελατεία. Ακόμα και σήμερα, στην κορύφωση της κρίσης, “αγρόν αγοράζουν” για τα τραγικά αδιέξοδα της νεολαίας, των ανέργων και τα τρομακτικά προβλήματα του λαού. Θλιβεροί νάνοι, με μόνη τους έννοια την ψηφολαγνεία – ψηφοθηρία, αρκούνται σε φραστικές “μάχες”, σε ανόητες και ανούσιες κοκορομαχίες με τους κυβερνητικούς. Αξιοθρήνητοι ευνούχοι που παριστάνουν την αντιπολίτευση, χωρίς καμιά επαφή με τα προβλήματα του λαού. Δεν έχουν καμιά πρόταση, ψελλίζουν μόνο “επαναδιαπραγμάτευση” με τον κατακτητή (Σύριζα) ή “η έξοδος από το Ευρώ είναι καταστροφή” (Παπαρήγα). Φοβερίζουν με “επερχόμενους” αγώνες και αρκούνται σε 24ωρες λιτανείες και περιφορά των εικόνων.
Οι δε “εξωκοινοβουλευτική” αριστερά (από ανικανότητα, όχι από επιλογή) και ο αναρχικός χώρος, παραδειγματικοί χέστες και μωρόλογοι, δέχονται οτιδήποτε, αρκεί να μη βγουν στο δρόμο. Άπραγοι και άκαπνοι, κριτικάρουν αφ' υψηλού, καταδικάζουν, διαφωνούν, κλαψουρίζουν. Αναλίσκονται σε ατέρμονες και ανόητες συζητήσεις για το αν έχουμε κατοχή ή όχι, για το αν το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο έχει τάδε ή δείνα χαρατκήρα, ή για το εκατοστό εικοστό τέταρτο κεφάλαιο εδάφιο 5 των απάντων του Λένιν.
Μωροί και τυφλοί – τενεκέδες ξεγάνωτοι – δεν πήρανε καν χαμπάρι ότι ο τρόπος ζωής που ξέραμε κατέρρευσε οριστικά και μαζί του και οι όποιες “σταθερές” που πορευόντουσαν όλοι τους τόσα χρόνια. Γιατί μια νέα κατάσταση θέλει απαραίτητα και καινούργια εργαλεία ανάλυσης. Τα παλιά αδυνατούν να την ξεκλειδώσουν.
Η απάντηση είναι μια και είναι τόσο απλή όσο ήτανε και η λύση του Γόρδιου Δεσμού!
Σύγκρουση και ανατροπή.
Όλοι αυτοί την ξέρουν φυσικά αλλά την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Όμως δυστυχώς γι αυτούς, δεν είναι πλέον καιρός για πελαγοδρομίες και λεξιμαχίες. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι τυφλός. Όποιος δεν την αποδέχεται απλώς θα καταλήξει ραγιάς με τη θέλησή του.
Γ. Για Νενέκους των ΜΜΕ
Τα ΜΜΕ δεν αποτελούν πλέον απλά διαπλεκόμενα συμφέροντα ή σκέτα λιβανιστήρια της εξουσίας. Καναλάρχες – μεγαλοεκδότες μέλοι της Λ.Μ.Α.Τ. καθορίζουν τις εξελίξεις, ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις (Παπα-νδρέου-δήμος κ.λ.π.) επιβάλλουν “αρχηγούς” κομμάτων (απέτυχαν μόνο στην κόρη του αποστάτη που τσίνισε ο κόσμος και φορτωθήκαμε άλλον αποτυχημένο). Η ευθύνη τους για τη σημερινή κατάσταση άμεση και μέγιστη, αφού πλέον είναι συνδιαχειριστές της εξουσίας με πολιτικούς – τραπεζίτες.
2

Η επέλαση του Δ' Ράιχ δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τους Νενέκους των ΜΜΕ. Πρετεντρέμης – Χατζηνικολούλης – Τραγκαφυλόφυλλος – Βλαχοδημητρίου – ακροδεξιός Πρωτοψάλτε και λοιπός συρφετός καλοταϊσμένων δημοσιογράφων, αλλά και οι ρέστοι, οι “μικροί” συνένοχοι, από φυλακής πρωΐας μέχρι νυκτός, όλοι συμφωνούν εν χορώ: “Μνημόνιο ή χρεοκοπία”.
Ακόμα και οι “αντιπολιτευόμενοι” σε ίδιο μήκος κύματος, κατηγορούν ότι δε γίνονται όσο γρήγορα πρέπει οι μεταρρυθμίσεις (κατεδάφιση) οι διαρθρωτικές αλλαγές (διάλυση) και οι αποκρατικοποιήσεις (ξεπούλημα). Βιάζονται κιόλας να μας γαμήσουν!
Όλοι συνένοχοι για κατεδάφιση δικαιωμάτων, για παραπλάνηση – κουκούλωμα ευθυνών. Οι καθημερινές εκπομπές τους για τους γκαβούς της Ζακύνθου και τους επίορκους του ΙΚΑ, θυμίζουν τα “αισχροδικεία” του Τσολάκογλου. Δεν έφταιγε ο ίδιος και η δοσίλογη κυβέρνησή του για το λιμό, αλλά ορισμένοι μαυραγορίτες. Έτσι και σήμερα οι πολιτικοί και η παρέα τους λεηλάτησαν το σύμπαν, η κατοχική κυβέρνηση Παπαδήμου για παράδειγμα ρήμαξε τα ταμεία που έχασαν με το “κούρεμα” πάνω από 15 δισ. για χάρη των τραπεζών και τα “αισχροδικεία” των καναλιών κυνηγάνε τις πενταροδεκάρες των – κατάπτυστων φυσικά – μικρολαμογίων.
Δ. Για φασισμό – παρακράτος
Τεράστιες είναι οι ευθύνες των απατεώνων των ΜΜΕ και για την άνοδο του φασιστικού παρακράτους. Με το προκλητικό και συνεχές αβαντάρισμα/υπερπροβολή (έκλασε ο Κασιδιάρης, φτερνίστηκε ο Λαγός κ.λ.π.) ή με τις – κραυγαλέα – στημένες “δημοσκοπήσεις” δώσανε υπόσταση σε ανύπαρκτους γιατί τους χρειαζότανε. Φανερός ο ρόλος τους, άλλαξαν την ατζέντα: 28 Οκτώβρη του '11 ο λαός ξυλοφορτώνει μαζικά τους πολιτικούς σε όλη τη χώρα. Σήμερα κυνηγάνε Πακιστανούς στα σοκάκια.
Χρυσή εφεδρεία του συστήματος, θα τους βρούμε απέναντί μας στον αγώνα για ανατροπή. Το βλέπουμε ήδη, δολοφόνησαν τον αγωνιστή Φύσσα, δεν άγγιξαν ούτε τρίχα πολιτικού του μνημονίου. Μεγάλες είναι και οι ευθύνες της αριστεράς. Η καραμέλα “για την άνοδο του φασισμού ευθύνεται η οικονομική κρίση” είναι μια απίστευτη βλακεία, με λίγα λόγια η θεωρία μας ακατάλληλη για κρίση, ενδύκνειται μόνο για τις εποχές της ευμάρειας!
Όταν απουσιάζουμε απ' το δρόμο και τις γειτονιές, όταν έχουμε ξεχάσει τη νεολαία και τους ανέργους, όταν έχουμε διαγράψει απ' το λεξιλόγιό μας τη σύγκρουση, όταν ασχολούμαστε μόνο με την πελατεία μας, τότε κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση μας.
Στη Βαϊμάρη δεκάδες χιλιάδες νεκροί σε διαδηλώσεις – απεργίες – συγκρούσεις – οδομαχίες. Εκεί, οι αριστεροί πολέμησαν. Εδώ μόνο κλάψες και θεωρίες της πούτσας και όλα για να μη βγούνε στο δρόμο.
Ε. Τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και στους γνωστούς λαδιάρηδες, την “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη.
Τόσα χρόνια κατάπιναν αμάσητα τα σκάνδαλα και τις λαμογιές των ισχυρών, εξαντλώντας την αυστηρότητά τους στους φτωχοδιάβολους, βγάζοντας παράλληλα παράνομη κάθε κινητοποίηση. Σήμερα που βλέπουν την κατάρρευση του συστήματος εξουσίας που τόσο πιστά υπηρέτησαν, προσπαθούν να παίξουν τους αδιάφθορους για να σώσουν το τομάρι τους.
Έτσι “καίνε” ορισμένους λεχρίτες προς εντυπωσιασμό του πλήθους, με τη σύμφωνη γνώμη των απατεώνων των ΜΜΕ. Και αυτό χωρίς να αγγίξουν το σκληρό πυρήνα της εγκληματικής οργάνωσης που κυβερνάει την χώρα και κυρίως χωρίς να δημεύσουν τα κλεμμένα για να μη δημιουργήσουν “κακό” προηγούμενο. Και φυσικά συνεχίζουν να νομιμοποιούν τα χαράτσια, τις απολύσεις και γενικά την επίθεση της δοσίλογης κυβέρνησης, δείχνοντας καθαρά ότι παραμένουν αμετακίνητα με το μέρος
3

της εξουσίας και απέναντί μας.
Η πρακτική αυτή είναι άλλη μια – καθημερινή πλέον – επιβεβαίωση της σαπίλας και της κατάρρευσης που δείχνει πεντακάθαρα ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες.
Η δικαιοσύνη δεν αποδίδεται δι' αντιπροσώπου, πρέπει να πληρώσουν όλοι όσοι κατέστρεψαν και κατέκλεψαν τη χώρα, και να δημευθούν τα κλεμμένα. Αυτό μόνο η λαϊκή εξουσία μπορεί να το κάνει πράξη.
Σε αυτήν την δύσκολη για την χώρα συγκυρία ακόμα και τα ένοπλα σώματα πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους. Οφείλουν να πάψουν να υπηρετούν την προδοτική τάξη και να συντελούν έτσι στη διατήρηση της κατοχής και στον εξανδραποδισμό του λαού.
Τους καλούμε να περάσουν με το μέρος μας, είτε ανοιχτά εγκαταλείποντας τη θέση τους είτε συγκαλυμμένα βοηθώντας με έξυπνο τρόπο τους αυτοοργανωμένους πυρήνες και τις αντάρτικες ομάδες, διευκολύνοντας την διαφυγή τους, δίνοντας πληροφορίες ή παραπλανώντας τις έρευνες.
Προειδοποιούμε τους καραβανάδες, τους μπάτσους και τους κάθε λογής στρατόκαυλους που θα συνεχίσουν να υπηρετούν τις δυνάμεις κατοχής, ότι δεν θα φεισθούμε κανενός. Όποιος σηκώσει χέρι σε διαδηλωτή, απεργό και κάθε αντιστεκόμενο πολίτη, θα του κόβεται από την ρίζα. Όποιος τολμήσει να συγκρουσθεί με αντάρτικη ομάδα να μην περιμένει κανένα έλεος.
Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους διάφορους επίδοξους ρουφιάνους. Ζητάμε από τον λαό να καλύπτει τους αντάρτες, να παρέχει πληροφορίες και ότι άλλο χρειασθούν, να παραπλανεί τις αρχές και να περιφρονεί τους αληταράδες των ΜΜΕ. Να ξέρουν οι κάθε λογής ρουφιάνοι ότι δεν θα έχουν τόπο να κρυφτούν. Όπου και να πάνε, όσος καιρός και να περάσει, εμείς θα τους βρούμε και τότε θα πληρώσουν το τίμημα της προδοσίας τους.
ΣΤ. Έξοδος – προοπτική
Η μόνη προοπτική για έξοδο απ' αυτήν την τραγική κατάσταση είναι σύγκρουση – ανατροπή. Ποτέ και πουθενά καθ' όλη τη διάρκεια του ιστορικού γίγνεσθαι δε χαρίστηκε τίποτα. Όλα κατακτήθηκαν με αγώνες και ποταμούς αίματος.
Αντιθέτως, όποιος λαός απεμπόλησε τα αγωνιστικά αντανακλαστικά του, έχασε τα πάντα. Όποιος δεν αποδέχεται τον αγώνα, όποιος προσπαθεί να αποφύγει τη σύγκρουση – που μας έχει επιβληθεί – τότε απλά θα οδηγηθεί στη δουλεία με τη θέλησή του.
–   Πρώτη προϋπόθεση φυσικά η εκδίωξη του πολιτικού προσωπικού - όλων. Ο αγώνας για την
εκδίωξη των προδοτών θα αναδείξει νέα φυσική ηγεσία και νέους τρόπους πραγματικής
δημοκρατίας, όχι κοινοβουλευτικά σκουπίδια. –   Παραδειγματική τιμωρία των ενόχων – χρέος απέναντι στην ιστορία και απαραίτητο θεμέλιο
για την κοινωνική αναγέννηση. –   Δήμευση περιουσίας τραπεζών, κλεφτών πολιτικών και συγγενών τους. –   Έξοδο από ΕΥΡΩ – ΕΕ και λοιπές συμμαχίες. –   Αναζήτηση – δημιουργία νέων συμμαχιών.
–   Ολοκληρωτική διαγραφή του χρέους και άρνηση κάθε πληρωμής του. –   Ακύρωση όλων των “συμφωνιών” και “συμβάσεων” που έκαναν οι δοσίλογες κυβερνήσεις. –   Ανάπτυξη με ίδια μέσα, με νέους φορείς χρηματοδότησης και με κοινωνικό έλεγχο. Μπορεί να
δυσκολευτούμε και να πεινάσουμε μερικά χρόνια, αλλά μόνο έτσι θα βγούμε νικητές και
ανεξάρτητοι. Ενώ με τα δικά τους σχέδια, ούτε σε 50 χρόνια. Και τότε θα είμαστε ένας σωρός
ερειπίων. Ήδη ζούμε τα αποτελέσματα της “πρότασής” τους. Χωρίς ανατροπή, υπάρχουν
προοπτικές μόνο για τα χειρότερα! –   Οργάνωση εξαρχής υγείας-παιδείας-κοινωνικού κράτους.
4

Ζ. Για το χτίσιμο του Επαναστατικού Απελευθερωτικού Μετώπου
Δεν είμαστε οπαδοί της βίας, αλλά δεν δεχόμαστε με κανένα αντάλλαγμα τη σκλαβιά και θα παλέψουμε με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα για τη λευτεριά και για τη ζωή μας.
Η 17Ν αλλά και μετά απ' αυτήν ο Ε.Α., η Σ.Π.Φ., η Σέχτα Επαναστατών και οι νεότεροι, έδειξαν με παραδειγματικές ενέργειες τον τρόπο και κράτησαν αναμμένη τη φλόγα του επαναστατικού δρόμου. Έδειξαν επίσης ότι ο εχθρός σε καμιά περίπτωση δεν είναι παντοδύναμος και ανίκητος. Απλοί αγωνιστές, με απλά μέσα, του καταφέρνουν συντριπτικά χτυπήματα, αρκεί να υπάρχει απόφαση και θέληση.
Σήμερα είναι μια άλλη εποχή. Δεν αρκούν οι παραδειγματικές ενέργειες, χρειάζεται επίθεση και καταστροφή του εχθρού. Δεν είναι η ώρα να δείξουμε τον δρόμο, είναι η ώρα που θα τον πορευθούμε. Ήρθε η στιγμή για την οποία ετοιμαζόμασταν. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν, ας κάτσουν να παίξουν με τις λέξεις (και με το πουλί τους), να αραδιάζουν μπούρδες και να ψάχνουν διάφορους αθώους για να υπερασπιστούν μαζί με τους νερόβραστους Συριζαίους, την “καθωσπρέπει” αναρχία και λοιπούς συγγενείς!
Εμείς δεν είμαστε αθώοι, είμαστε αντάρτες και τέτοιοι θα παραμείνουμε μέχρι τέλους. Είμαστε η βία του πεινασμένου, του περιφρονημένου, του καταπιεσμένου. Η δική μας βία είναι επιβεβλημένη, είναι ο μονόδρομος που οδηγεί στην ελευθερία. Είμαστε η κόψη του σπαθιού η τρομερή.
Και τώρα που είναι η ώρα της επίθεσης, δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τους ξοφλημένους επαγγελματίες και τις ξεπερασμένες άχρηστες και επικίνδυνες “θεωρίες” τους.
Η. Πολύμορφο διεκδικητικό κίνημα.
Το ζητούμενο της εποχής δεν είναι άλλη μια αναποτελεσματική πολιτική οντότητα, ούτε φυσικά καμιά λέσχη συζητήσεων. Οι άνεργοι, η νεολαία, οι άστεγοι, πρέπει να διεκδικήσουμε την ζωή μας από όλους όσους μας την κλέψανε, με τον μόνο τρόπο που μας έχει διδάξει μέχρι τώρα η ιστορία. Όχι άμυνα και κλάψες, επίθεση.
Δεν υπάρχουν πια ατομικές λύσεις και “ευκαιρίες”. Δεν υπάρχει φυγή στο εξωτερικό, οι μεταναστευτικοί παράδεισοι του '60 έχουν αποθάνει. Και στα βουνά να καταφύγουμε, αυτοί θα μας βρουν να μας φορολογήσουν – υποδουλώσουν.
Ας λένε ότι θέλουν οι σειρήνες των καναλιών που προσπαθούν με κάθε τέχνασμα και με κάθε ψέμα να μας αποτρέψουν από τη μόνη επιλογή που θα μας δώσει πίσω τη ζωή μας: Σύγκρουση – ανατροπή.
Αυτοοργανωμένοι πυρήνες σε βάση σύγκρουσης, επίθεσης και διεκδίκησης σε κάθε χώρο, σε κάθε περιοχή με μεταξύ τους συντονισμό και συνεργασία.
Η συγκρότηση των ομάδων – πυρήνων θα ξεκινήσει φυσικά πάνω σε απλά και κατανοητά ζητήματα όπως: Περιφρούρηση ρολογιών, διώξιμο φορατζήδων / εισπρακτόρων, τσάκισμα εμπόρων ναρκωτικών κ.α.. Το βασικό είναι ο τρόπος σκέψης μας να είναι ο σωστός. Απαιτούμε, δεν επαιτούμε και θα βρούμε χίλιους τρόπους.
Τέσσερις είναι οι βασικοί άξονες που θα συγκροτηθούν αυτοί οι αυτόνομοι πυρήνες:
  1. Αντιπληροφόρηση,
  2. Λαϊκή Αλληλεγγύη,
  3. Λαϊκή Αντεπίθεση,
  4. Αντάρτικες Ομάδες.
1.  Αντιπληροφόρηση :  Ποτέ   στην  Ιστορία  δεν  υπήρξε  τέτοια  καθολική  και  μονομερής
5

προπαγάνδα. Όλα τα μέσα προπαγανδίζουν τις θέσεις του εχθρού και μόνο, χωρίς αντίλογο. Κάθε αντίθετη ή απλά διαφορετική άποψη απαγορεύεται ή απαξιώνεται έντεχνα. Πρώτο μας μέλημα η οργάνωση της αντιπληροφόρησης. Θα εκμεταλλευτούμε κάθε μέσο για την σωστή ενημέρωση και πληροφόρηση του λαού. Ραδιοσταθμούς, διαδίκτυο, κινητά κ.λ.π.. Το ΕΑΜ πάλευε με χωνιά και χειρόγραφες εφημερίδες τοίχου.
  1. Αλληλεγγύη : Σημαντικό καθήκον η στήριξη του λαού. Για να δώσουμε τη μάχη, πρέπει πρώτα να επιβιώσουμε. Αλληλεγγύη, όχι ελεημοσύνες. Να γίνει συνείδηση του καθενός ότι πλέον δεν υπάρχουν ατομικές λύσεις, όλοι μαζί θα παλέψουμε και θα νικήσουμε!
  2. Μαζική Λαϊκή Αντεπίθεση : Πρώτα – πρώτα, σταματάμε να τους πληρώνουμε. Ζούμε μια θλιβερή επανάληψη της Ιστορίας. Όπως το '41-'44 μας υποχρέωναν να χρηματοδοτήσουμε τους καταχτητές με τα αναγκαστικά δάνεια κ.λ.π., έτσι και τώρα χρηματοδοτούμε το Δ' Ράιχ με το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων, με τις εισφορές, τους φόρους, τα χαράτσια, με το ξεπούλημα των υποδομών και της χώρας. Όλα για την “εξυπηρέτηση του χρέους”. Ούτε ένα ευρώ πλέον σε τράπεζες, εφορίες και λογαριασμούς. Δεν θ' αφήσουμε να πεθάνουν τα παιδιά μας για να πληρώνουμε τους δυνάστες μας.
Ομάδες Περιφρούρησης σε κάθε χώρο, σε κάθε γειτονιά, ενάντια σε κατασχέσεις, κόψιμο
ρολογιών ηλεκτρικού, νερού κ.λ.π.. Με ειδοποίηση μέσω κινητών, διαδικτύου κ.α., να
μαζευόμαστε ακαριαία, να τους ξυλοφορτώνουμε και να τους εκδιώκουμε όλοι μαζί.
Οργανωμένες μαζικές επιθέσεις με μπουλντόζες – φορτηγά κ.λ.π. και κατασχέσεις σε Σούπερ
Μάρκετ και καταστήματα πολυεθνικών, να πάρουμε πίσω αυτά που μας ληστεύουν τόσα
χρόνια. Άμεσο μοίρασμα στις γειτονιές.
Το κίνημά μας θα βρει χιλιάδες τρόπους, αρκεί η σκέψη μας να είναι στην σωστή κατεύθυνση.
Μας ανήκει η ζωή μας και η ελευθερία. Παλεύουμε για αυτά με κάθε τρόπο και κάθε μέσο! Όχι
διάλογο με εισπράκτορες του εχθρού, μόνο ξύλο και περιφρόνηση. Έχουμε δικαίωμα στη ζωή,
δεν το ζητιανεύουμε σαν τους Συριζαίους και λοιπούς καναπεδόκωλους, το αρπάζουμε.
Ραβδί και φτύσιμο πρώτα-πρώτα σε υπουργούς-βουλευτές-πολιτευτές, σε συνδικαλιστές και
δημοσιογράφους, όπου τους πετυχαίνουμε.
Ραβδί και φτύσιμο στους φορατζήδες, στους μπάτσους, στους σεκιουριτάδες, στους ελεγκτές,
στους προπαγανδιστές του εχθρού, στους εμπόρους ναρκωτικών, στους εισπράκτορες και σε
κάθε πληρωμένο τσανάκι των τραπεζών και του κράτους.
4.   Αντάρτικες Ομάδες : Δίνουμε πλέον την τελική μάχη, δεν φειδόμεθα ουδενός. Πραγματική
καταστροφή των υποδομών του εχθρού με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Τσάκισμα των ενόχων
που μας οδήγησαν στην κατάρρευση. Κανένα έλεος στους πολιτικούς, στους συνεργάτες και
στους προπαγανδιστές του εχθρού, δημοσιογράφους, διανοούμενους και λοιπές σαπιοκοιλιές.
Συνεχή χτυπήματα, πραγματικά, όχι θεωρίες και μπούρδες. Μέσα από την δράση θα βρούμε
τον τρόπο ενοποίησης των αυτοοργανωμένων και αντάρτικων ομάδων και το ανέβασμα των
δυνατοτήτων για πιο μεγάλα χτυπήματα. Θα χτίσουμε το Ε.Α.Μ. της εποχής μας, όχι με
συζητήσεις και συσκέψεις ξοφλημένων “ειδικών”, αλλά επαναλαμβάνω, μέσα από την δράση.
Κάνω έκκληση σε όλους τους συντρόφους που υιοθετούν την αντάρτικη δράση – ελεύθερους
και αιχμαλώτους – έκκληση για ενότητα στην πράξη. Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να
διαφωνούμε. Έχουμε πόλεμο. Και στον πόλεμο δεν κάνεις ψιλή κουβέντα. Δίνεις μάχες!
Άλλωστε, μεγαλύτερο δοκιμαστήριο των θεωριών είναι η πράξη.
Σύντροφοι της ένοπλης δράσης, ελεύθεροι και αιχμάλωτοι, στηρίξτε και πλαισιώστε το εγχείρημά μας. Βγάλτε ανακοινώσεις υποστήριξης. Βοηθήστε σε επίπεδο αναλύσεων και προτάσεων. Όλοι εμείς που είμαστε βαθιά δημοκράτες ξέρουμε ότι η δημιουργία ενός κινήματος δεν είναι έργο ενός ανδρός, είναι υπόθεση όλων. Κάνετε τις προτάσεις σας, ελάτε να
6

οργανώσουμε αναβαθμισμένα χτυπήματα, κάνετε τα αποφασιστικά βήματα που θα στείλουν το
πολυπόθητο μήνυμα της ενότητας στην πράξη.
Πόση ακόμα καταστροφή και κατάρρευση πρέπει να βιώσουμε για να καταλάβουμε ότι
απέναντι σε έναν πανίσχυρο εχθρό, πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά;
Σύντροφοι της άκρας αριστεράς και της αναρχίας, όσοι έχετε ακόμα μέσα σας το μικρόβιο της
επανάστασης ξεχάστε τις “διαφορές” και τις “οριοθετήσεις”. Δεν είναι καιρός για εσωστρέφεια
και αυτοκατανάλωση, είναι η ώρα της μάχης, ο εχθρός είναι απέναντι και εκεί πρέπει να
στραφούμε όλοι.
Ξεκινήστε σήμερα, τώρα, πόρτα-πόρτα, γειτονιά-γειτονιά. Δεν έχουμε πλέον καιρό για χάσιμο,
δεν θα έρθει ο λαός να μας βρει στα γραφεία μας. Εμείς θα πάμε εκεί. Δική μας δουλειά είναι
να ανάψουμε το φιτίλι!
Σύντροφοι της μαζικής και της ένοπλης δράσης, ελεύθεροι και αιχμάλωτοι πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι τώρα είναι η δική μας ώρα, όπως ήταν το '41 του Άρη και το '21 του Καραϊσκάκη. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, να σταθούμε περήφανοι απέναντι στην Ιστορία.
Αν όχι εμείς, τότε ποιός;
Ξέρω, είμαστε λίγοι, είμαστε σκόρπιοι με ελάχιστα μέσα. Αλλά μήπως πάντα έτσι δεν ήταν;
Ο Άρης βγήκε στο βουνό με άλλους οκτώ και με πέντε τουφέκια μόνο. Οι δυο γύρισαν πίσω
την άλλη μέρα, δεν άντεξαν. Εμείς είμαστε περισσότεροι και το ίδιο παλαβοί με αυτούς για να
τα βάλουμε με έναν εχθρό φαινομενικά παντοδύναμο αλλά και το ίδιο αποφασισμένοι για να
νικήσουμε.
Καλή αντάμωση στα γουναράδικα.
31 Δεκ. '13                                                                                                     Φυλακές Κορυδαλλού.
Θ. “Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.”
Επειδή οι γνωστοί κροκόδειλοι των ΜΜΕ θ' αρχίσουν τις κλάψες για τα απολεσθέντα δικαιώματα, και θα ζητάνε όπως πάντα αίμα στην αρένα, έχω να πω τα εξής:
Καταρχάς, η δημοκρατία σας έχει αποθάνει προ πολλού και το εξάμβλωμα που έχει απομείνει είναι τόσο εξόφθαλμα φασιστικό που εξέχουν γύρω του οι αγκύλες της σβάστικας. Μην παριστάνετε λοιπόν τους τιμητές και τους προστάτες τη στιγμή που δολοφονείτε τους νέους για 1.40€ και δεν σας καίγεται και καρφί. Όχι σε εμάς, απατεώνες των ΜΜΕ, φερέφωνα των δανειστών, δωσίλογοι του Δ' Ράιχ.
Είναι φυσικό η έξοδός μου να προκαλεί πανικό και τρόμο σε σας και σ' αυτούς που υπηρετείτε! Αλλά όχι στην κοινωνία και στον λαό.
Είστε απέναντί μας, είστε τσανάκια αυτών που μας καταστρέψανε και αυτό είναι πλέον συνείδηση όλων.
Δε μας ξεγελάτε πια.
Δε σας σώζει τίποτα, ούτε τα Νταχάου που σχεδιάζετε, ούτε οι στρατιές των μισθοφόρων. Ότι και να κάνετε πολύ σύντομα το ποτάμι της οργής θα φουντώσει και θα σας πνίξει!
Και σας προειδοποιώ:
Μην τολμήσετε να κανιβαλλίσετε τους συγγενείς μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα, μη φαντασθείτε ότι θα επαναλάβετε τα όργια του 2002, όταν μας είχατε όλους αιχμαλώτους. Τώρα θα λάβετε την απάντηση που σας αξίζει!
7

Για την ώρα τους αφιερώνω έναν στίχο απ' το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου “Καραϊσκάκης”.
“Όταν γυρίσω θα σας γαμήσω”
Το αν κατάφερα να πείσω τους δεσμώτες να μου χορηγήσουν άδεια, το θεωρώ προσωπική επιτυχία και θα τους απαντήσω με την φράση που είπε ο Τζαβέλας όταν έπεισε τον Αλή Πασά να τον αφήσει ελεύθερο: “Χαίρομαι που εγέλασα έναν δόλιο”. Πράξη βέβαια που πλήρωσε με την ζωή του παιδιού του, που ήταν όμηρος του Αλή Πασά.
Αν ήσασταν έξυπνοι θα μας είχατε δώσει όχι απλά άδειες αλλά και ελευθερία, όμως φυσικά δεν είστε.
Τώρα την ύστατη ώρα αντί να φωνασκείτε υστερικά, να ετοιμάζετε πιο σκληρούς νόμους και πιο σκληρή καταστολή – που δείχνει και το μέτρο της δημοκρατίας σας – καλύτερα να ετοιμάζετε την ντροπιαστική φυγή σας. Γιατί η βασιλεία σας τελείωσε και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι!
Θα μπορούσα να επαναπαυτώ στις δάφνες της προηγούμενης δράσης μου και να επαναλαμβάνω την καραμέλα της εποχής “κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι”. Δεν το έπραξα.
Η επιλογή μου να παραβιάσω την άδεια καταστρέφει πρώτα-πρώτα την δική μου “πορεία”. Όμως τι προοπτικές μπορεί να έχει κανείς όταν βλέπει την κοινωνία να καταρρέει, τη χώρα να καταστρέφεται και τον λαό να οδηγείται στον εξανδραποδισμό; Μέχρι πότε θα βλέπουμε εν έτει 2014 ανθρώπους να πεθαίνουν απ' τα μαγκάλια και να μένουμε απαθείς; Εγώ πάντως όχι! Πήρα για άλλη μια φορά την απόφαση, να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι ενάντια σε αυτούς που μας κλέψαν την ζωή και πούλησαν τα όνειρά μας για να βγάλουν κέρδος.
Δεν θέλουμε τα ευεργετήματά σας, κρατείστε τα να φιλοδωρείτε κανέναν ρουφιάνο σας. Θέλουμε δικαιώματα και θα τα κατακτήσουμε με τ' όπλο στο χέρι. Δε ζητάμε χάρη από κανέναν και ειδικά από σας τους προσκυνημένους. Και καλά θα κάνετε αν ξανασυναντηθούμε που δεν το εύχομαι (ούτε σεις να το εύχεστε) να με σκοτώσετε γιατί αν με πιάσετε αιχμάλωτο πάλι θα ξαναφύγω για να σας πολεμήσω μέχρις εσχάτων.
Θα κλείσω με ένα κομμάτι από την πολιτική μου δήλωση αντί απολογίας στο εφετείο, τον Νοέμβρη του 2006: “Δεν είμαι σε καμιά περίπτωση αυτό που περιγράφετε, σίγουρα όμως είμαι αυτό που φοβάστε.
Και θα ξαναπώ τον ίδιο στίχο από τον Προμηθέα Δεσμώτη.
'Χτυπάτε, αλυσοδένετε το σώμα σκλάβοι του Δία ο νους – η ψυχή παραμένει λεύτερη'.
14-1-14                                                                                                                    Χριστόδουλος Ξηρός,
Ελεύθερο μέλος της 17Ν.


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ -ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΒΟΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡIΟΧΗ ΤΟΥΣ-ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ----ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ----



19.1.14

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ-------ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ-ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ--


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ -ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΒΟΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡIΟΧΗ ΤΟΥΣ-ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ----ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ----


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΛΟΓΩ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ- ΩΣ ΧΙΟΝΟΓΛΑΥΚΑ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ-ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΜΑ


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΤΡΙΣ- ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


Kαταστολή-Φιλανθρωπία Και Μαζική Ψυχαγωγία/:Στην Γκόλντμαν Σακς οικονομία/Στην-Ντόιτσε Μπανκ δημοκρατία/Kόζι να κάνει η μπουρζουαζία/Φτύνω πατόκορφα και Κύριο και Κυρία/






ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ-----ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ-ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ Sinabung ΠΙΣΩ ΜΟΥ -ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ -ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Beras Tepu ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ-ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ


18.1.14

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ -ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ- ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΟΥ-ΣΤΗ ΄΄ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΚ’’ –ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΟΠΟΥ ΖΩ ΩΣ ΧΑΜΟΚΟίΤΗΣ--ΣΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ- ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ-ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΟΥ-


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ- ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ-ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗΣ- ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΙΛΑΝΔΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1774 -ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ- ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΙΡΜΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΝΕΙΜΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΑΓΩΝΕΣ....


Οι διάλογοι των μπάτσων την ώρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα


Το κέντρο δίνει εντολή στο πλήρωμα της ομάδας ΔΙΑΣ να παραμείνει σε απόσταση και να μην εμπλακεί, αφού ενημερώθηκε από τους 25 χρυσαυγίτες, ότι δεν τρέχει τίποτε, κάτι άτομα του "γνωστού χώρου" μαχαιρώνουν!
 Εκφωνητής (ΕΚ): Κινούνται στα στενά πέριξ . Η ενημέρωση η τελευταία ήταν εκεί , οτι χαθήκαν απ΄ το ζητά.

Πλήρωμα(Π): διαβιβάστε.

Εκ: Απ΄τη συμβολή των οδών Ιφιγένειας και Τσαλδάρη στην Αμφιάλη.

Εκ: Διαβιβάστε Κερατσίνι εντοπίζουμε κάτι;

Π1: Κέντρο επί της Τσαλδάρη έχει κατά... γωνία αρκετά άτομα και επί της Παύλου Μελά και Κεφαλληνίας έχει γύρω στα είκοσι άτομα. Είκοσι πρέπει να'ναι. Είκοσι άτομα της Χρυσής Αυγής , όπου μας ενημερώνουν ότι είχανε μια διαμάχη με κάτι άτομα του γνωστού χώρου. Είμαστε πλησίον προσπαθούμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα..

Π2:Συγκλίνει και το Πέραμα.

Π1: Κέντρο να γνωρίζετε απ΄ ότι διακρίνουμε υπάρχουν και κάτι σιδερομπουνιές και κάτι ρόπαλα.

Εκ: στο σημείο είστε...

Π: Ταύτην κέντρο μόνο η ομάδα μας ειν...

Εκ: Ακριβές . Ενα-11.Που βρίσκεστε;

Π: Υπάρχει μία ένταση κέντρο και μια ομάδα ακόμη .Να προσέλθει κάποια ομ...

Εκ: Παραμείνετε σε απόσταση να μας δίνεται εικόνα. Θα προσέλθουν και έτερες ομάδες.

Π: Κέντρο βλέπουμε κάτι άτομα κυνηγάνε ...της Χ.Α κυνηγάνε έτερα άτομα επί της Τσαλδάρη .Τους κυνηγάνε για να τους πιάσουν.

Π1: Να συγκλίνει η Νίκαια;

Π2: Και το Πέραμα ...

Εκ: 408 βλέπετε ακόμη άτομα να κυνηγάνε;

Π: Κέντρο ήδη είμαστε επί της Κεφαλληνίας και έστριψαν αριστερά στην Τσαλδάρη επι της Λαμπράκη , δεν τους βλέπουμε τώρα ,θα προσεγγίσουμε.

Εκ: Για τις ομάδες που συγκλίνουνε τετρακόσια δέκα ο,τι άτομο βλέπουμε να τρέπεται σε φυγή λαχανιασμένο μας ενημερώνουμε. Το δεσμεύουμε μέχρι να ενημερ...

Π: επί της Τσαλδάρη.

Εκ: ένα πέντε.

Π:Τσαλδάρη.

Π: Κέντρο από Κερατσίνι ,επί της Τσαλδάρη υπάρχει...υπάρχει εμπλοκή,προσπαθούμε να ...τ' άτομα.

Εκ: Πόσα άτομα; Πόσα τα άτομα που εμπλέκονται;

Π:Κέντρο τώρα έφυγαν .Πριν ήτνα καμία εικοσι- είκοσι πέντε που ας διαβιβάσαμε. Τώρα έχουν σπάσει.

Εκ: Έχουν σπάσει στα στενά άτομα της Χρυσής Αυγής και αλλοδαποί; Για να καταλάβουμε για τις ομάδες που συγκλίνουνε στο σημείο.

Π:Από το Πέραμα , άτομα της Χρυσής Αυγής ...Βλέπουμε άτομα να τρέχουν προς Κεφαλληνίας.

Εκ: προς Κεφαλληνίας στην Αμφιάλη άτομα της Χρυσής Αυγής πεζάέχουν τραπεί σε γυγή.

Π:Κέντρο, ένα άτομο είναι… έχει... είναι αιμόφυρτο, ενδεχομένως από μαχαίρι. Μας δηλώνει έναν άλλο ότι του έχει επιτεθεί. Υπάρχουν και οι δύο κύριοι στο σημείο.

Εκ: έχει αφιχθεί ή έτερη ομάδα του Πειραιά πέριξ του σημείου;Από Παναγή Τσαλδάρη;

Π2: Το Πέραμα κέντρο είναι στο σημείο μαζί με το Κερατσίνι.

Εκ:Στον τραυματία;

Π2: Ορθόν έχουμε έναν τραυματία.

Εκ: Μας έχει ήδη δώσει εικόνα ο 408 .Θα παραμείνετε 408 στον τραυματία.Οι υπόλοιπες ομάδες που συγκλίνουνε ,στα στενά πέριξ.Ο,τι άτομο βλέπουμε να τρέπεται σε φυγή τον δεσμεύουμε να προσαχθεί.

Π2: Ελήφθη από το Πέραμα Κέντρο.

Π3:Κέντρο παράκληση το ΕΚΑΒ. Ένα άτομο ενδεχομένως έχει μαχαιρωθεί στην καρδιά. Εχει χάσει τις αισθήσεις του τώρα.

Εκ: Κρατείστε εσείς την ψυχραιμία σας .Τι θα κάνουν οι πολίτες. Είχε ενημερωθεί. Κατανοούμε...

Π: Κέντρο προσήλθε σταθμός να παραλάβει το άτομο που μας είπε ο παθών οτι ενήργησε εναντίον του. Θα μεταβεί στο Α.Τ Κερατσινίου να γνωρίζετε .Θα παραμείνουμε στο σημείο για το ΕΚΑΒ.

Εκ: Ο πιθανών δράστης έχει προσαχθεί από όχημα που έχει αφιχθεί.

Π: Ορθόν. Ταύτην ήρθε το όχημα να παραλάβει τον πιθανόν δράστη.

Εκ: Ένα -τέσσερα.

Π: Διαβιβάστε.

Εκ: Ένας από τους συναδέλφους της ομάδας .Ένα -δεκατρία μαζί μας στο...

Π: Κέντρο ,μόλις απ εμπλακούμε θα ενεργήσουμε.

Εκ: Και για τις ομάδες τώρα που είναι πέριξ , κοντά στην Κεφαλληνίας σε πυλωτή. Ένα στενό είναι η Κεφαλληνίας ,πάνω από Τσαλδ...

Εκ: Κεφαλληνίας .Πολίτης έχει καλέσει. Σε πυλωτή βλέπετε κάποιο άτομο να κρύβεται.

Εκ: 408, από Πέραμα έχουμε εντοπίσει κάτι από Κεφαλληνίας.

Π: Ταύτην. Κέντρο επί της Κεφαλληνίας μέχρι στιγμής τίποτα.

Π: Οι ομάδες ... μία ομάδα να κατευθυνθεί Ρήγα Φεραίου και Σαλαμίνος. Ρήγα Φεραίου και Σαλαμίνος έχουμε ενημέρωση για άτομα που τρέχουν.

Π: Τετρακόσια έξι ,είμαστε επί της Κεφαλληνίας. Έχουμε εδώ τους καλόντες, αυτοί που καλέσαν Ταύτην Κεφαλληνίας με τέσσερα άτομα έχουν ελεγχθεί , δηλώνουν φίλοι.

Εκ: Δε μας διαβιβάζετε ουδέν. Μέχρι να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει γίνει, ο,τι άτομα βρίσκουμε θα προσάγονται. Έχουν έρθει και περιπολικά.΄Εάν κατανοήθη για τις ομάδες του Πειραιά .Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Θα προσάγονται μέχρι να ...Υπάρχει ένα άτομο μαχαιρωμένο πρέπει να βγάλουμε κάποια άκρη.

Π: Ελήφθη από Νίκαια,θα καλέσουμε σταθμό.

Εκ: Πλησίον είναι πολλοί σταθμοί. Και το 8-2.

Εκ: Εκτός αν είναι κανένα γεροντάκι.
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1511372


ΛEYTEPIA ΣTON KOINΩNIKO AΓΩNIΣTH KΩΣΤΑ ΣAKKA KAΛEΣMA: TPITH 21/01 09:30 -EΦETEIO ΛOYKAPEΩΣ


πηγή: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1511741

17.1.14

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΙΣΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ-ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΙΣΡΑΤΑ


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ-ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ--ΣΤΗ ΓΑΖΑ


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ-----ΖΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΡΗΜΙΤΗΣ-ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ Yenisei -ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΦΟΡΤΗΓΟΥ- ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Krasnoyarsk ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ-ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ-ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΦΗΣΑ ΩΣ ΒΙΚΤΩΡ Κάτι ΚΑΙ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ-ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΨΑΡΙΑ -ΜΟΥΡΑ-ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ-ΖΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΡΗΜΙΤΗΣ-ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ Yenisei -ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΦΟΡΤΗΓΟΥ






ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----- ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ Puffins ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΑΜΜΟΧΕΛΑ-στα νησιά Farne-ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΓΓΛΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ- 400 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΕΠΤΟ-ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΜΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ----ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΜΜΟΧΕΛΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ-----ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΜΑΣ- ΣΤΟΝ ''ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ'' ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ--ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΜΑΣ-ΣΤΟΝ ''ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ''

                                           REUTERS/JohnKolesidis 

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Sanabis ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ-ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙ ΜΑΣ AhmedAbdul Ameer, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ-ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ-ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Sanabis ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΣΑΣΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΩΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ -ΣΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ Sinabung- ΠΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚαΡό-ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΟΥΜΑΤΡΑ---ΣΑΣΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΩΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ -ΣΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ


16.1.14

ΧΟΡΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΡΑΜΑΛΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ-ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ-ΣΤΗ ΡΑΜΑΛΑ-ΧΟΡΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ-


Naughty Boy - La La La ft. Sam Smith

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ-----ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ- ΩΣ ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΡΑΚΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΜΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ Farne ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΓΓΛΙΑ-ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙΑ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ----


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ-----ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ -ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ----ΣΤΗΝ Cracolandia (Crackland)-ΣΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ- ΥΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ-----ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ-----



ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΛΑΝΗΤΗ-----ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΩΣ ΓΕΡΑΚΙΝΑ -ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ--- ΩΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ---ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΩΣ ΓΕΡΑΚΙΝΑ-


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ------ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ -ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ -ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ -ΕΡΕΙΠΙΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ- ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ-ΣΤΗ ΓΑΖΑ


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ-ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Ahmedabad- ΤΟ Uttarayan- ΓΙΟΡΤΗ- ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ-ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Ahmedabad


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΣΑΣΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΩΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ -ΣΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ Sinabung- ΠΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΟ-ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΟΥΜΑΤΡΑ---ΣΑΣΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΩΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ -ΣΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ-ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ-


15.1.14

ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Cracolandia (Crackland)-ΣΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ- ΥΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ-ΚΑΙ ΛΕΕΙ ''ΕΙΡΗΝΗ''- ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ--ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Cracolandia (Crackland)-ΣΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ-----ΚΑΙ ΛΕΕΙ ''ΕΙΡΗΝΗ'' ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ------


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Cracolandia (Crackland)-ΣΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ--- -ΥΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ----ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ---- ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ--ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ --ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Cracolandia (Crackland)-ΣΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ----


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----ΑΠΟΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΟ ΝΕΡΟ- ΣΤΟΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΤΑΜΟ Arun ΣΤΟ Arundel ΤΗΣ Αγγλίας -ΑΠΟΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΧΟ-ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΟ ΝΕΡΟ---


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ Vodno- ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ-ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ Vodno-


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ-ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ Goodyear- ΣΤΗΝ Amien ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ-ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ-


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ-----ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ--ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ-


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ---ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΠΠΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΝΕΓΚΕΒ-ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Prawer -ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΕΔΟΥΙΝΟΥΣ-ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΠΠΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΝΕΓΚΕΒ-----


ΣΤΙΓΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ----ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ-ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ